Helyi közélet

2014.07.27. 11:40

Az elmúlt 24 óra számokban – Garázdaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Szabolcs-Szatmár- Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 26-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár- Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 26-án történt események összefoglalója.A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. Károly 38 éves porcsalmai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. július 26-án 21 óra 50 perckor egy porcsalmai nyilvános rendezvényen bántalmazott egy 33 éves helybeli férfit.

A rendezvényt biztosító egyenruhások azonnal beavatkoztak és megszakították a bántalmazást. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Dániel 18 éves baktalórántházai, T. Pálma 22 éves nyírlugosi, B. Szamanta 18 éves jándi, T. István 31 éves jándi, T. Pál 26 éves nagykállói és R. Mária 21 éves jándi lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a hatfős társaság tagjai 2014. július 27-én 2 órakor a vásárosnaményi üdülőövezetben előzetes szóváltás után bántalmaztak három gávavencsellői és egy tótkomlósi fiatalt. A rendőrök a hat fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Mihály 28 éves, P. Erzsébet 22 éves, D. Beatrix 20 éves és M. Anett 21 éves nyíregyházi lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a négy fiatal 2014. július 26-án 5 óra 30 perckor a Nyíregyháza, Búza téren egy parkolóban előzetes szóváltás után bántalmaztak egy 20 éves nyíregyházi fiút.

A rendőrök a bejelentés után a négyfős társaság tagjait a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában