Helyi közélet

2014.07.23. 11:49

Bővült a záhonyiak fogászati alapellátása

Záhony - A napokban a Kisvárdai Városi Egészségügyi Alapellátás és a záhonyi önkormányzat között létrejött szerződéses megállapodás nyomán kibővült a határváros lakóinak hétvégi és ünnepnapi fogászati ellátása.

Záhony - A napokban a Kisvárdai Városi Egészségügyi Alapellátás és a záhonyi önkormányzat között létrejött szerződéses megállapodás nyomán kibővült a határváros lakóinak hétvégi és ünnepnapi fogászati ellátása.A megállapodás révén a továbbiakban minden záhonyi felnőtt és gyermek lakosnak lehetősége van arra, hogy szükség esetén szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon, 8,00 órától 12,00 óráig fogászati alapellátást vegyen igénybe Kisvárdán, a Szent György tér 2. szám alatt lévő fogorvosi rendelőben.

A hirtelen előálló fogfájás, vagy fogászati probléma átmeneti kezelésére, sürgős beavatkozások megtételére fogászati ügyelet a záhonyi lakosok részére eddig nem volt megszervezve önkormányzati keretek között. Ezt az űrt tölti ki a napokban létre jött együttműködés.

A feladatellátás költségeit a határvárosi önkormányzat vállalja, s ezzel olyan alapellátás megszervezéséről és igénybevételi lehetőségéről gondoskodtak az illetékesek, amely hozzátartozik a sürgősségi betegellátáshoz.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában