Helyi közélet

2014.07.07. 11:36

Még mindig nagy erőkkel keresik a kislányt

Olcsvaapáti - A búvárok még hétfőn délután is nagy erőkkel keresik a vasárnap délután, a Tiszában eltűnt olcsvaapáti lányt.

Olcsvaapáti - A búvárok még hétfőn délután is nagy erőkkel keresik a vasárnap délután, a Tiszában eltűnt olcsvaapáti lányt.

A Kelet-Magyarország munkatársai hétfőn délben a helyszínen jártak, ahol már a tizenegy esztendős Enikő közeli hozzátartozói is feszülten figyelték a kutatást.

Az eltűnt kislány bátyja, Csercsa Ábrahám lapunk érdeklődésére elmondta: húga, a tizenegy éves Enikő öccsükkel vasárnap délután az olcsvaapáti játszótérre indultak, ám végül a Tisza-parton kötöttek ki. A kislány a vízbe is bemerészkedett, ám ekkor hirtelen elmerült, és azóta sem került elő.

Szerettük volna az Tiszában eltűnt lány édesanyjával is beszélni, ám ettől a család kérésére kénytelenek voltunk eltekinteni. Ellenben Laska Sándor, Enikő nagybátyja beszédesebbnek bizonyult. A férfi a hatóságokat hibáztatta azért, mert nincs sehol sem feltüntetve, hogy itt nem szabad fürdeni.

A kutatás további részleteiről a Kelet-Magyarország július 8-i számában olvashatnak.


A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy gépjárművel és egy kishajóval indultak a gyermek keresésére, emellett riasztották a Nyír Mentőcsoport tagjaként működő Felső-Tisza-vidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület öt tagját, akik szintén egy gépjárművel és egy kishajóval segítik a keresők munkáját.  tovább >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában