Helyi közélet

2014.07.07. 19:45

Önkéntes Találkozón a záhonyi középiskolások

Záhony - A záhonyi középiskola és kollégium képviselői is részt vettek a napokban Dombrádon megtartott Önkéntes Találkozón.

Záhony - A záhonyi középiskola és kollégium képviselői is részt vettek a napokban Dombrádon megtartott Önkéntes Találkozón.

A tavaly megrendezett első hasonló rendezvényt követően idén is a Tisza-part nyújtott otthont az egyetemista és középiskolás fiatalok találkozójának. A szervezők a korábbinál sokszínűbb programmal várták a résztvevőket, akik a négy nap során 12 óra közösségi munkát is végeztek, mely részét képezte a középiskolások számára előírt 50 órás szolgálatnak.

Az elsősorban a Csülkös Nap megrendezését segítő közösségi munkán túl az ismerkedések, a fürdőzések, a zenés partik és az esti diszkók szórakoztatták a fiatalokat. Külön élmény volt számukra a léggömberegetés hazai rekordjának megdöntésében való tevékeny részvétel, a Csülkös Nap főzőversenyének íz- és látványvilága, valamint a hangulatos koncertek sorozata.

Tancsik Róbert

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában