Helyi közélet

2014.07.13. 10:20

Záhonyban 3 óra a várakozás ideje

Záhony - Megnövekedett várakozási idővel kell számolni Záhonynál a kilépő személyforgalomban.

Záhony - Megnövekedett várakozási idővel kell számolni Záhonynál a kilépő személyforgalomban.A Záhonyi közúti határátkelőhelyen a vendégmunkások és a turisztikai céllal utazó külföldiek száma továbbra is folyamatosan magas a nyári szabadságolások miatt, így a megnövekedett hétvégi forgalom következtében nagyobb várakozási idővel kell számolni. A legfrissebb információk szerint Záhonynál a kilépő személyforgalomban 3 óra várakozási idő alakult ki.

Javasoljuk, hogy a gyorsabb határátlépés érdekében a személygépjárművek vezetői válasszák a 8-16 óra között üzemelő Lónyai, a 7-19 óráig üzemelő Barabási, vagy a 0-24 óráig üzemelő Tiszabecsi közúti határátkelőhelyek valamelyikét, ahol jelenleg nem kell várakozásra számítaniuk. A rendőrség továbbá ajánlja, hogy a 3,5 tonna alatti járművek vezetői a torlódás elkerülése érdekében menjenek Beregsurány felé, ahol 0-24 között lehet a határt átlépni.

Útnak indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a határátlépéshez szükséges okmányokat (személyi- és járműokmányok) magukhoz vették-e, illetve rendelkeznek-e megfelelő mennyiségű folyadékkal. Célszerű előzetesen tájékozódni az aktuális határforgalmi helyzetről.

Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják az ingyenes segélyhívószámok (107, 112) valamelyikét.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában