Helyi közélet

2014.08.10. 14:28

Garázdaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Gergelyiugornyam, Timár - Garázdaság Timáron és a gergelyiugornyai Tisza- parton.

Gergelyiugornyam, Timár - Garázdaság Timáron és a gergelyiugornyai Tisza- parton.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves lány, H. László 32 éves és P. Ibolya 22 éves timári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a háromfős társaság 2014. augusztus 9-én 16 órakor Timáron bántalmazott három helybeli nőt. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett gyanúsítottakat elfogták, a rendőrőrsre előállították és kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Sándor 22 éves vásárosnaményi lakos és két nagydobosi társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2014. augusztus 10-én 1 órakor a gergelyiugornyai Tisza-parton egy vendéglátóhely előtt előzetes szóváltás után bántalmazott egy 16 éves és egy 18 éves jándi fiút. A rendőrök L. Sándort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított két nagydobosi társát még keresik a rendőrök.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában