Helyi közélet

2014.08.05. 15:19

Önkormányzati választás 2014 | Fidesz sajtótájékoztató

Tiszavasvári – A 13 megyei járásközpont közül Tiszavasváriba érkezett a legkevesebb pályázati forrás az elmúlt két évben.

Tiszavasvári – A 13 megyei járásközpont közül Tiszavasváriba érkezett a legkevesebb pályázati forrás az elmúlt két évben. Fontos, hogy a jövőben minél több pályázati programot indítson a város, mert ez az első lépés ahhoz, hogy Tiszavasvárinak fajsúlyosabb térségi szerepe legyen. A várost az őszi választások után együttműködéssel és összefogással új, fejlődő pályára kell állítani – jelentette ki dr. Vinnai Győző, a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselője, majd bemutatta az októberi választásokon induló Hosszú József polgármesterjelöltet, aki jelenleg a járási hivatal vezetője.

– A lakosság igényei alapján összeállított programmal kívánok indulni. Fontosnak tartom a mezőgazdaság fejlesztését, az utak állapotának javítását, a egészségügyi intézményeink infrastruktúrájának megújítását, de igény van egy tanuszoda építésére is – mondta a 38 éves, függetlenként, de a kormánypárt támogatásával induló jelölt. Hosszú József hozzátette: komoly befektetőkkel folytat tárgyalásokat, akik munkahelyteremtő beruházásokat hoznának létre Tiszavasváriban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában