Helyi közélet

2014.09.18. 10:39

Vitték volna a kukoricát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 64 éves tiszavasvári lakos ellen. A férfi 2014. szeptember 17-én egy tiszavasvári üzletből szeszesitalt kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit az üzlet biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a helybeli férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Tibor 20 éves és J. József 28 éves tiszavasvári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. szeptember 17-én egy Tiszavasvári külterületén lévő földterületről kukoricát kíséreltek meg eltulajdonítani, melyeket zsákokba pakoltak és gépjárművel akartak elszállítani. A rendőrök a férfiakat cselekményük közben tetten érték, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában