Helyi közélet

2014.10.07. 17:10

Jobbik sajtótájékoztató

Tiszavasvári - Munkahelyteremtő beruházásokról tárgyalt kedden török befektetőkkel a Jobbik alelnöke, Sneider Tamás és dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere.

Tiszavasvári - Munkahelyteremtő beruházásokról tárgyalt kedden török befektetőkkel a Jobbik alelnöke, Sneider Tamás és dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere. A városvezető elmondta: sokadik alkalommal érkeztek török üzletemberek Magyarországra a Jobbik meghívására, kölcsönös előnyök érdekében. A Jobbik Keleti nyitás programjával összhangban, a külföldi delegáció feltérképezte a potenciális befektetési lehetőségeket az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és az állattenyésztés területén. Mindezt testvérvárosi megállapodás, kulturális együttműködés és egyéb közös kezdeményezések előzték meg. – Az üzleti kapcsolatépítés természetesen nem öncélú, hiszen a munkahelyteremtő beruházásokban – amilyen például a termékfeldolgozás – a település és a térség lakossága is érdekelt. Tiszavasvári jobbikos városvezetésének évek alatt kiépített, egyre virágzóbb együttműködése a török partnerekkel folytatásért kiált, hiszen (részben) gyógyírt jelenthet olyan problémákra, mint az elvándorlás és a munkanélküliség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában