Helyi közélet

2014.11.06. 09:33

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Vásárosnamény, Gyüre, Tiszalök, Tiszavasvári - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Vásárosnamény, Gyüre, Tiszalök, Tiszavasvári - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 5-én történt rendőrségi eseményeiből.A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Rudolf 43 éves, B. Szabolcs 26 éves és B. Alex 20 éves gyürei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság tagjai 2014. november 5-én egy gyürei sörözőben szóváltásba keveredtek egy 48 éves helyi lakossal, akit ezt követően bántalmaztak. A rendőrök a férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Gyula 46 éves tiszalöki lakos ellen. A rendelkezése álló adatok szerint a férfi 2014. november 5-én élettársa tiszalöki házának ajtaját egy kisbaltával ütötte, majd az ajtón lévő kisablakot is betörte, miközben a bent tatózkodó hozzátartozóját fenyegette. A rendőrök a bejelentést követően a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában