Helyi közélet

2014.11.03. 09:52

Tyúktolvajok rendőrkézen - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Sándor 20 éves porcsalmai lakos és 15 éves társa ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Sándor 20 éves porcsalmai lakos és 15 éves társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a testvérpár 2014. november 2-án egy porcsalmai ház udvaráról eltulajdonított egy kakast és egy tyúkot. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül eljutottak a gyanúsítottak lakásáig, ahol az eltulajdonított baromfikat megtalálták és lefoglalták. Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Zoltán 50 éves tiszadadai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. november 2-án egy tiszadadai ház udvarán lévő baromfiólba kísérelt meg betörni, de az ingatlan tulajdonosa tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában