Helyi közélet

2014.12.10. 08:00

Körözött fiút is elfogtak a csellengőket ellenőrző rendőrök

Nyíregyháza - A nyíregyházi bevásárlóközpontban elfogott fiatalkorút őrizetbe vették, az óráról lógó lányt visszavitték az iskolába.

Nyíregyháza - A nyíregyházi bevásárlóközpontban elfogott fiatalkorút őrizetbe vették, az óráról lógó lányt visszavitték az iskolába.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya tanulmányi időben a városi kapitányságokkal közösen rendszeresen ellenőrzi a fiatalok által gyakran látogatott helyeket, hogy kiszűrjék a tanításról igazolatlanul távol maradókat.

2014. december 9-én Ivánné Vörös Krisztina r. zászlós, a főkapitányság bűnmegelőzési előadója a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egyenruhásaival, Orbán István r. főtörzsőrmesterrel és Gilányi István r. törzsőrmesterrel egy megyeszékhelyi bevásárlóközpontban tartottak ellenőrzést. A rendőrök igazoltatást követően elfogtak egy 16 éves helyi fiút, aki ellen zsarolás miatt bírósági körözés volt érvényben, egy 13 éves lányt pedig visszakísértek iskolájába, miután kiderült, hogy hivatalos igazolás nélkül van távol.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában