Helyi közélet

2014.12.23. 08:06

Megkérdeztük: Ön beszerezte már a karácsonyi ajándékokat?

Nyíregyháza - <span class="namen">Kovács Nikolett</span> így válaszolt: – Ki korán kel, … az ma és holnap még beszerezheti az ajándékokat a szeretteinek! Én is így teszek, ugyanis még semmit sem vásároltam. Tudom, hogy küszöbön áll a karácsony, sürget az idő, mégsem aggódom, mert már kinéztem az ajándékokat az üzletekben. 

Nyíregyháza - Kovács Nikolett így válaszolt: – Ki korán kel, … az ma és holnap még beszerezheti az ajándékokat a szeretteinek! Én is így teszek, ugyanis még semmit sem vásároltam. Tudom, hogy küszöbön áll a karácsony, sürget az idő, mégsem aggódom, mert már kinéztem az ajándékokat az üzletekben. Donka Kinga már a szilveszteri bulit szervezi lázasan, persze ez nem jelenti azt, hogy elfeledkezne a szeretet ünnepéről. – Nagy Barcelona-rajongó vagyok, erről a meglepetéseim is árulkodni fognak – mesélte.

A nagykállói Nagy Andrásnaknem okozott fejtörést az, hogy mivel lepje meg családtagjait. – Holnap fogom megvenni az ajándékokat, remélem, nem lesz készlethiány! – tette hozzá.

– Heteken át tervezgettem, kit mivel fogok meglepni az idén karácsonykor. Túl vagyok az ajándékbeszerző körúton, minden rendben ment – sóhajtott fel elégedetten Balogh Fanni.

Kosztik Milán sem hagyta az utolsó pillanatra a vásárlást. – Az utolsó napokban már mindenhol apad az árukészlet, szóval érdemes időben felkerekedni! – tanácsolta.

Kovács-Fabula Elvira Barbara a „munkahelyén” vásárolt. – Az Állatbarát Alapítvány ajándéksátrában minden megtalálható, mint a mesében! Az ajándékok zömét már beszereztem.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában