Helyi közélet

2014.12.22. 09:59

Megújult a kisari iskola tetőszerkezete

Kisar - Decemberben befejeződött a Kisari Kölcsey Ferenc Általános Iskola tetőszerkezetének felújítása.

Kisar - Decemberben befejeződött a Kisari Kölcsey Ferenc Általános Iskola tetőszerkezetének felújítása. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ saját forrásból valósította meg a beruházást, melynek összköltsége 9,810 millió forint. A tetőfelújítással az intézmény több éves problémája oldódott meg, a beázás következtében, ugyanis mind a tantermek, az emeleti tantermek, mind a folyosók balesetveszélyesekké váltak, s a villamos hálózat is jelentősen sérült.

A kivitelező, a Fehérgyarmati FEMÉP Kft. igényes, gyors, precíz munkát végzett. Mint azt Kálnoki Attila, a Fehérgyarmati Tankerület igazgatója elmondta, a KLIK rendkívül fontosnak tartja, hogy minden állami fenntartású iskolában biztosítva legyenek a magas szintű oktatáshoz elengedhetetlenül szükséges, a tanulók kényelmét, biztonságát, egyaránt szolgáló infrastrukturális feltételek. - Jelen beruházással - melynek értékét külön emeli, hogy nem pályázati forrásra várva, hanem önerőből valósult meg - a kisari gyermekek, pedagógusok, ismét kitűnő körülmények között folytathatják közös munkájukat. – említette Kálnoki Attila.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában