Helyi közélet

2014.12.20. 12:25

Pénteken már karácsony volt Ópályiban

Ópályi - A Mesevár Óvodába járó gyerekek karácsonyi előadásai után a Jókai Mór Általános iskolában folytatódott az ünneplés, ahol a református és a katolikus gyerekek karácsonyi műsorát láthatták az iskola tanárai, tanulói és a meghívott vendégek.

Ópályi - A Mesevár Óvodába járó gyerekek karácsonyi előadásai után a Jókai Mór Általános iskolában folytatódott az ünneplés, ahol a református és a katolikus gyerekek karácsonyi műsorát láthatták az iskola tanárai, tanulói és a meghívott vendégek. Az önkormányzat és intézményei dolgozóinak a polgármester köszönte meg egész éves munkájukat, a köszöntésből nem maradtak ki a nem önkormányzati alkalmazottak sem. A pezsgős koccintás után a sütemény elfogyasztása, majd a ajándék szaloncukor és egy kis füstölt áruból készített élelmiszer csomag átadása következett.

Közben már a tornateremben gyülekeztek a község nyugdíjasai, akiknek a Teleház betlehemes csoportja mutatott be pásztorjátékot és a Kraszna Népdalkör adott elő karácsonyi énekeket. A műsor után a falu valamennyi nyugdíjasa agy csomag szaloncukrot kapott ajándékba.

- Erdélyi Miklós polgármester -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában