Helyi közélet

2014.12.11. 11:47

Vasutas véradónap pénteken

Nyíregyháza - A MÁV, a Vasutasok Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülete, a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közösen szervezi meg a VIII. Országos Vasutas Véradónapot a karácsonyi ünnepek nyugodt, kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátásának biztosítása érdekében.

Nyíregyháza - A MÁV, a Vasutasok Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülete, a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közösen szervezi meg a VIII. Országos Vasutas Véradónapot a karácsonyi ünnepek nyugodt, kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátásának biztosítása érdekében. Immár nyolc éves hagyomány, hogy a vasutasok és az utasok összefogását jelképező Vasutas Véradónapon bárki jelentkezhet véradásra a kijelölt vasútállomásokon, vasúti helyszíneken. Nyíregyházán 10-15 óráig várják a donorokat. A szervezők kérik a véradókat, hogy személyi igazolványukat, TAJ- és lakcímkártyájukat vigyék magukkal.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában