Helyi közélet

2015.01.26. 09:52

A bozótvágó kés kellett a fiúnak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Kitti 19 éves és B. Nikoletta 22 éves nyírparasznyai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két nő 2015. január 25-én a nyírparasznyai orvosi rendelő udvaráról kísérelt meg tűzifát lopni. A gyanúsítottakat a polgárőrök érték tetten, akik értesítették a rendőrséget.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 44 éves nyírbélteki férfit, aki 2015. január 25-én egy Encsencs külterületén lévő erdőből kísérelt meg fát eltulajdonítani. A tűzifát szekérre pakoló férfit az erdész érte tetten.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával állított elő és hallgatott ki egy 14 éves urai fiút, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 25-én egy bozótvágó kést tulajdonított el egy urai családi ház melléképületéből.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában