Helyi közélet

2015.01.06. 12:37

Csalók járják a lakásokat a Nyírtávhő nevében!

Nyíregyháza - Karbantartási munkálatokra hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni a lakóktól.

Nyíregyháza - Karbantartási munkálatokra hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni a lakóktól.

A távhőszolgáltató alkalmazottainak kiadva magukat, csalók próbálnak bejutni a fogyasztók lakásába Nyíregyházán! – figyelmeztet a Nyírtávhő Kft.

– Radiátor karbantartásra, illetve -cserére, valamint termosztatikus szelepcserére való hivatkozással már készpénzt is próbáltak kicsalni egyes ügyfelektől – tudtuk meg Krakompergerné Varga Tímeától. A cég kommunikációs munkatársa hangsúlyozta: a Nyírtávhő Kft. ilyen jellegű karbantartásokat, radiátor- és szelepcseréket Nyíregyháza területén nem végez, a műszaki munkálatoknál és hibajavítás esetén pedig soha nem kér előre pénzt! A szolgáltató munkatársai minden esetben rendelkeznek azonosító kártyával és meghatalmazással, amellyel igazolják magukat.

– Arra kérjük a fogyasztóinkat, hogy ha a fenti módszerrel próbálkozó csalók csengetnek be hozzájuk, haladéktalanul forduljanak a rendőrséghez, illetve tájékoztassák a Nyírtávhő Kft. műszaki diszpécser szolgálatát a 42/451-644-es telefonszámon – tanácsolta a kommunikációs munkatárs.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában