Helyi közélet

2015.01.23. 13:36

Évet zárt a Nyírbélteki Nyugdíjasok Klubja

Nyírbéltek - 2015. január 10-én eredményekben gazdag 2014. évet zárt a Nyírbélteki Nyugdíjasok Klubja.

Nyírbéltek - 2015. január 10-én eredményekben gazdag 2014. évet zárt a Nyírbélteki Nyugdíjasok Klubja.

Az évzáró ünnepséget jelenlétével megtisztelte Dr. Simon Miklós Országgyűlési Képviselő Úr, Nyírbéltek Nagyközség Önkormányzata képviseletében Bagdi Sándor Polgármester Úr, Dr. Imre Gyula Alpolgármester Úr, valamint Tündik László Önkormányzati Képviselő Úr.

A Nyírbélteki Nyugdíjas Klub tagjainak meghívására Debrecen Nyugdíjas Egyesülete képviseletében 3 fő vett részt, a Nyírbogáti Nyugdíjas Egyesületet 18 fő képviselte, valamint helyi klub tagságából 48 fő volt jelen a rendezvényen.

Az ünnepséget Muszta János a helyi Nyugdíjas Klub Elnöke nyitotta meg, majd Dr. Simon Miklós Országgyűlési Képviselő Úr köszöntötte a jelenlévőket és sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánt. Bagdi Sándor Nyírbéltek Nagyközség polgármestere méltatta az idős emberek összetartását, hagyományőrzését, melyhez erőt, egészséget kívánt.

A klub vezetője megköszönte Nyírbéltek Nagyközség Önkormányzatának a 2014.évben nyújtott támogatását, Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulásnak, hogy az általa szervezett programokon részt vehettek, valamint minden jelenlévő klubtagnak az éves munkáját és a meghívott vendégeknek, pedig az együttműködést.

Köszöntéseket követően Dr. Szabó József Bihartordai népdalokkal szórakoztatta a jelenlévőket, majd a Nyírbogáti Nyugdíjas Egyesület jelenlévő tagjai saját gyűjtésű népdalaikat adták elő magas színvonalon, ezt követően a helyi klubtagok népdalokkal és versekkel szórakoztatták a jelenlévőket.

Ezt követően a klubtagok és a vendégek finom és bőséges vendéglátásban részesültek, amit a desszertek a tagok által sütött különböző finom sütemények követtek.

Az ételek elfogyasztását követően zenés-táncos mulatságban volt részük a jelenlévőknek.

A jó és kiváló hangulat után nehezen, de nagy szeretettel váltak el egymástól, annak reményében, hogy a következő évet ugyan így, ugyan ilyen hangulatban szeretnék megélni, erőben, egészségben.

- Gyulyás Jánosné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában