Helyi közélet

2015.01.08. 13:22

Küldjön hírt - A buszmegállóig sem tudnak eljutni a csúszós út miatt

Nyíregyháza - <em>Lassan egy hete, hogy a tél megérkezett megyénkbe, így természetesen városunkba is havazással, ami széppé varázsolta az addig sivár, mondhatni egyhangú, szürke tájat. De veszélyeire is oda kellene figyelnünk! Sajnos épp ezért kellett Önökhöz fordulnunk!</em> - kezdik levelüket a Mohács, Hegedű és a Tallér utcai, valamint a Tallér közi lakók.

Nyíregyháza - Lassan egy hete, hogy a tél megérkezett megyénkbe, így természetesen városunkba is havazással, ami széppé varázsolta az addig sivár, mondhatni egyhangú, szürke tájat. De veszélyeire is oda kellene figyelnünk! Sajnos épp ezért kellett Önökhöz fordulnunk! - kezdik levelüket a Mohács, Hegedű és a Tallér utcai, valamint a Tallér közi lakók.

Már négy napja, hogy leesett az idei első hó, de sajnos az említett utcákban azóta sem láttunk csúszásmentesítésre alkalmas járműt. Pedig nagyon jó lenne, hiszen sokan járnak dolgozni, iskolába, illetve egyéb fontos ügyeket intézni, így a Tünde utcai buszmegállóba sem tudunk anélkül eljutni, hogy meg ne sérülnénk. Sok az idős, mozgáskorlátozott személy, gyermekek, és felnőttek is ki vannak téve sérülés veszélyeinek.

A mai reggel már mentő is volt a Mohács és Tallér utca közötti szakaszán, mivel egy idősebb úr sajnos elcsúszott a lefagyott úton. Sajnos további információt egyenlőre mi sem tudunk az állapotáról! Ami biztos, hogy csúszásmentesítés szükséges, mivel úgy tudjuk, hogy az OMSZ újabb riasztást adott ki a holnapi napra ónos eső miatt.

- A Mohács, Hegedű, Tallér, és Tallér köz utcai lakók -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában