Helyi közélet

2015.02.12. 09:45

Falopások szerte a megyében - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves tiszacsécsei valamint egy 39 éves és egy 37 éves milotai férfi ellen. A három férfit 2015. február 11-én 16 óra 35 perckor Milota község külterületén a rendőrök tetten érték, miközben engedély nélkül fát gyűjtöttek a Tisza árteréből. A rendőrök a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. február 11-én elfogták és bűnügyi őrizetbe vették M. Antal 31 éves ópályi lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2015. február 11-én elfogták és bűnügyi őrizetbe vették V. Mária 38 éves vásárosnaményi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert a lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Bálint 30 éves és V. Norbert 18 éves nagykállói lakosok ellen. A két férfi 2015. február 11-én egy Nagykálló határában lévő erdőből fát vágott ki, amit egy lovas fogatra pakolva tulajdonítottak el. A rendőrök a két helyi lakost a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 54 éves és egy 21 éves ramocsaházi lakos ellen. A két nő 2015. február 11-én egy Ramocsaháza külterületén lévő földterületről fát kísérelt meg eltulajdonítani. A nőket a terület tulajdonosa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a helyi lakosokat a rendőrőrse előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást N. Attila 31 éves székelyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. február 11-én egy Székely külterületén lévő erdőből akácfát tulajdonított el. A rendőrök a gépkocsival közlekedő férfit a Székely és Ramocsaháza közötti útszakaszon igazoltatták. Az ellenőrzés közben a jármű csomagtartójában megtalálták az engedély nélkül kivágott fát. A rendőrök a sofőrt a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves nyírgyulaji lakos ellen. A férfi 2015. február 11-én egy Ófehértó és Nyírgyulaj közötti erdőből gallyfát kísérelt meg eltulajdonítani, majd egy kerti traktorral elszállítani. Az egyenruhások a férfit tetten érték, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában