Helyi közélet

2015.02.14. 13:46

Frontális karambol Nyírmada közelében

Nyírmada - Az első információk szerint súlyos sérültjei is vannak a 41-es úton, Nyírmada közelében történt közlekedési balesetnek.

Nyírmada - Az első információk szerint súlyos sérültjei is vannak a 41-es úton, Nyírmada közelében történt közlekedési balesetnek. A mentési munkálatok mostani fázisában az utat a hatóságok lezárták – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

Két személyautó ütközött össze a 41-es főúton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nyírmadára vezető leágazás közelében (38-as kilométerszelvény). Mindkét gépkocsi vezetője beszorult a roncsokba, kiszabadításukon a baktalórántházi hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók dolgoznak, munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is segíti a helyszínen.

Az első információk szerint heten érintettek a balesetben, akik között súlyos sérültek is vannak. Az utat a mentési munkálatok idejére lezárták a hatóságok, kerülni Rohodon és Nyírmadán keresztül lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában