Helyi közélet

2015.02.03. 07:22

Kettős halál Győrtelek közelében

Győrtelek - Frontálisan ütközött egy autóalkatrészeket szállító kamion és egy személyautó a 49-es út 31-es kilométerénél, Győrtelek és Ököritófülpös között – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

Győrtelek - Frontálisan ütközött egy autóalkatrészeket szállító kamion és egy személyautó a 49-es út 31-es kilométerénél, Győrtelek és Ököritófülpös között – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata. - Az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember életét vesztette. A műszaki mentést a mátészalkai hivatásos tűzoltók végezték, a munkálatok idejére az utat teljes szélességében lezárták.

A helyszíni információ szerint hétfő este egy Suzuki tartott a 49-es főúton Győrtelek felől Ököritófülpös irányába. A 30-31-es km. szelvényben a havas, latyakos úttesten a gépkocsi megcsúszhatott, mert áttért a menetirány szerinti baloldalba, ahol a jobb oldalával egy szemből érkező román rendszámú MAN kamionnak ütközött. Az autóban ülő két személy olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség teljes útzár mellett indított eljárást a felelősség megállapítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában