Helyi közélet

2015.02.03. 17:04

Valóság lett a hőn áhított kerékpár

Nagyhalász - Az édesapa segélykérését az egyik újfehértói előfizetőnk is olvasta.

Nagyhalász - Az édesapa segélykérését az egyik újfehértói előfizetőnk is olvasta.

„Mindent megteszünk, de így is kevés” címmel jelent meg egy levél lapunkban. Mint az édesapa, Osztafi Attila megírta, legkisebb gyermekénél, a hétéves Attilánál csontsorvadást diagnosztizáltak az orvosok, s a gyógymódok között szerepel a minél több biciklizés is, csakhogy önerőből – az apa keresetéből – nem tudnak egy igazi biciklit venni.

Az Újfehértón élő Csukrán Mihály mindig együtt érez a nehéz anyagi helyzetben lévő családokkal, s a maga lehetőségeihez képest igyekszik támogatást nyújtani. A nagyhalászi apuka levele is tettre késztette, s Szűcs Lászlónéval, Újfehértó alpolgármester asszonyával közösen vettek egy kerékpárt a kis betegnek. A napokban adta át a biciklit, valamint a többi sportajándékot Nagyhalászban Attilának.

– Reméljük, a kisfiúnak sikerül kinőnie ezt a betegséget, s hamarosan meggyógyul. Sok sikert kívánunk neki meg a szüleinek. Az újságon keresztül hadd köszönjem meg Patai Petinek, hogy az ajándékokat Újfehértótól elszállította Nagyhalászba – mondta lapunknak Csukrán Mihály.

(Mások is jelezték segítségnyújtási szándékukat, azokról a felajánlásokról is beszámolunk majd lapunkban.)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában