Helyi közélet

2015.02.20. 09:58

Vitte a lezáratlanul hagyott kerékpárt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. László 59 éves ibrányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. február 19-én egy paszabi ingatlan udvaráról vas- és fahulladékokat kísérelt meg eltulajdonítani, de a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság 2015. február 19-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 19 éves méhteleki férfit, akit a rendőrök tetten értek, miközben egy Méhtelek külterületén lévő csatornapartról akácfát kísérelt meg eltulajdonítani.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 43 éves helyi lakos ellen. A férfi 2015. február 19-én eltulajdonított egy mátészalkai lakóépület előtt lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül a város belterületén igazoltatták a feltételezett tettest, amint a lopott kerékpárral közlekedett. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették, a biciklit pedig visszaadták a sértettnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában