Helyi közélet

2015.02.17. 13:37

Wass-maraton lesz Nyírbátorban

Nyírbátor - Ismét megrendezi a Bátori Nőegylet a Wass-maraton felolvasó estet Nyírbátorban.

Nyírbátor - Ismét megrendezi a Bátori Nőegylet a Wass-maraton felolvasó estet Nyírbátorban. Február 20-án, pénteken 18 órától a kulturális központ tükörtermében kezdődik a monstre program.

– A múlt évi nagy létszámú rendezvény sikerén felbuzdulva még színesebbé varázsoljuk az idei műsort – ígérte Balla Istvánné szervező. – Tizenhét órától Kiss György érmihályfalvi fafaragó kiállítása nyílik, illetve a Wass Albert életműve által ihletett rajzpályázat anyagát mutatjuk be.

Éjféltől részt vesz a társaság azon a körkapcsoláson, melyben valamennyi helyszín (ötvennyolc település!) pár percig bemutatkozik egy-egy rövid vers- vagy műrészlet kíséretében. Örvendetes tény, hogy számos diák, sok fiatal jelentkezett be az estre, ahol a műkedvelő költők és a kortárs irodalom képviselői is jelen lesznek. Megkezdődött a visszaszámlálás, a versenyfutás az idővel: hamarosan kezdődik a Wass-maraton.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában