Helyi közélet

2015.03.09. 08:13

Bejelentették: megtörtént az árcsökkentés

A Volkswagen hazánk kiemelkedő sikereket elérő márkája. A 2014-ben eladott, több mit 7100 darab új „népautó” kiváló eredménynek számít a lassan erőre kapó autópiacon.

A Volkswagen hazánk kiemelkedő sikereket elérő márkája. A 2014-ben eladott, több mit 7100 darab új „népautó” kiváló eredménynek számít a lassan erőre kapó autópiacon.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye igazán kivette a részét a márka teljesítményéből, az Autó Széles nyíregyházi kereskedése több száz gépkocsit helyezett forgalomba az elmúlt évben.

A Volkswagen 2015-ben a teljesen megújult modellpaletta további népszerűsítését tűzte ki, ebben fontos szerepet kapott az Autó Széles nyíregyházi márkaközpontja. „Képviseletünk célja, hogy a növekedés fokozódjon, a legnagyobb európai autógyártó csúcsminőségű modelljei még több családnak és vállalkozásnak biztosítsák a vezetés örömét” – mondta el Széles István ügyvezető.

Az elmúlt két évben megérkezett a 7. generációs Golf – a legkelendőbb VW, mely a megjelenés évében gyakorlatilag minden létező autós díjat és elismerést begyűjtött. Megújult a Polo, a Touareg és a Jetta családi limuzin, végül 2014 év végén bevezetésre került a fantasztikus új Passat. Ráadásként ’15-ben a teljes családi egyterű paletta is lecserélődik, érkezik az új Touran és a Sharan is. „Önmagában ezek a tények is kellően meggyőzőek lehetnének a márka rajongóinak. De mi, az Autó Szélesnél tovább megyünk. Annak érdekében, hogy a Volkswagen hűséges és új vásárlóit a legkedvezőbb feltételekkel tudjuk kiszolgálni, jelentős, több típust érintő árcsökkentést hajtunk végre” – jelentett be Széles István. „A Volkswagen magyarországi importőrével együttműködve fő modelljeink tucatnyi családtagját kínáljuk versenyképesebb áron, a változások már életbe is léptek. Ugyan kirívó példát fogok mondani, de jól mutatja az elmozdulás mértékét: az új GTI, a közkedvelt Golf sportváltozata egymillió forinttal lett olcsóbb.”

A nyíregyházi Volkswagen Centrum a bejelentéssel egy időben tájékoztatott, hogy a népszerű, kedvezményes ajánlatokat az árak változása mellett is fenntartják – ezzel fokozzák az árelőnyt.

 

Autó Széles Kft.

4400 Nyíregyháza, Hunyadi J. út 57.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában