Helyi közélet

2015.03.01. 10:58

Karambol Baktalórántháza közelében

Baktalórántháza - Két személygépkocsi ütközött a 41-es főúton Baktalórántháza térségében, egy csárda mellett. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Baktalórántháza - Két személygépkocsi ütközött a 41-es főúton Baktalórántháza térségében, egy csárda mellett. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói félpályás útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen – adott tájékoztatást az esetről a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

A helyszíni információk szerint egy Mazda tartott Vásárosnamény irányából Nyíregyháza felé, amikor Baktalórántháza felől egy Chrysler vezetője talán úgy hajtott ki a védett útra, hogy nem adott elsőbbséget az ott érkező gépkocsinak.

Az ütközés nyomán egy személy megsérült, őt a mentők kórházba vitték, a Mazda a padkára sodródott a másik autó megpördülve egy jelzőtáblának ütközött. A rendőrség eljárás keretében vizsgálja a felelősség kérdését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában