Helyi közélet

2015.04.21. 15:47

Fotók: Épül az OSB-falapgyár Vásárosnaményban

Vásárosnamény - Gőzerővel folyik a munka az Interspan Faipari Kft. vásárosnaményi gyártelepének teljes felújításán. Nézze meg Balázs Attila látványos fotóit a felújításról!

Vásárosnamény - Gőzerővel folyik a munka az Interspan Faipari Kft. vásárosnaményi gyártelepének teljes felújításán. Nézze meg Balázs Attila látványos fotóit a felújításról! A svájci székhelyű cég csaknem 30 milliárd forint értékű új gyárában 2016 nyarától OSB-falapot gyártanak száz új dolgozó foglalkoztatásával. A beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket a magyar kormány április 20-án nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította.

A képre kattintva nyílik a galéria. Fotó: Balázs Attila, MTI


Vásárosnamény - Mintegy 95 millió euróból (29 milliárd forint) építi fel faipari üzemét 2016 júniusára a svájci Swiss Krono Grouphoz tartozó Interspan Faipari Kft. Vásárosnaményban - jelentették be a beruházás csütörtöki alapkőletételén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban. tovább »

Vásárosnamény - Vásárosnaményban ünnepélyes keretek közt tették le az Interspan új alapkövét. tovább »

Vásárosnamény - Mintegy 95 millió eurós beruházással létesít faüzemet Vásárosnaményban a svájci tulajdonú Interspan, amely ezzel több mint 100 munkahelyet teremt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban - jelentették be szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában