Helyi közélet

2015.05.28. 16:28

Alapozhatnak az építők

Nyíregyháza - A Sóstói Múzeumfaluban június 7-én rendezik meg a programot, amire regisztrálni kell.

Nyíregyháza - A Sóstói Múzeumfaluban június 7-én rendezik meg a programot, amire regisztrálni kell.

Végh József bábáskodása mellett keltették életre a retro építők napját Nyíregyházán. S hogy múlik az idő: immár a hetedik rendezvény következik a sorban.

– Valójában ez korántsem egy emberen múlik. Az építés világában érdekelt kamarák, az Építész, a Mérnöki és a Kereskedelmi és Iparkamara, valamint több elkötelezett támogató fogott össze annak érdekében, hogy a hagyományos rendezvény folytatódjon. A helyszín ezúttal a Sóstói Múzeumfalu lesz, a kezdési időpont pedig június 7., vasárnap, 14 óra – újságolta Végh József.

A program résztvevőinek szórakoztatásáról a Móricz Zsigmond Színház művészei, a Folk N Brake táncosai, a MaZe tinizenekar, valamint a Múzeum Rock Band gondoskodnak. Lesz továbbá építők napi totó, karaoke-vetélkedő is.

A korábban a Szabolcs Megyei ÁÉV volt dolgozóira épülő rendezvény a szervezők szándéka szerint a város Építők Napjává kívánja kinőni magát. A régi és a mai építőipar, az építészek és mérnökök világának minden érdeklődőjét szívesen látják Nyíregyházáról, de akár más városokból is. Csakis előzetes regisztráció alapján lehet részt venni, amit e-mailben, a [email protected] címen lehet megtenni.

A részletes program a szervezők honlapjain, így többek között a www.szab-mek.hu honlapon elérhető. A jelentkezés határideje: június 3.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában