Helyi közélet

2015.05.10. 15:11

Állatbaráti látogatás

Nyíregyháza - Vasárnap, hazautazása előtt még egy érdekes programon vett részt Iserlohn polgármestere Dr. Peter Paul Ahrens, kíséretében volt Jászai Menyhért Nyíregyháza alpolgármestere.

Nyíregyháza - Vasárnap, hazautazása előtt még egy érdekes programon vett részt Iserlohn polgármestere Dr. Peter Paul Ahrens, kíséretében volt Jászai Menyhért Nyíregyháza alpolgármestere. A látogatókat a Nyíregyházi Állatotthonban látta vendégül Bornemissza Andrea és Raska Andrea.

A nyíregyházi, és az iserlohni állatbarátok között igen régóta van együttműködés, amit egy reggelivel összekötött beszélgetésben vázoltak a városvezetők előtt, illetve javaslatokat tettek a kapcsolatok további szélesítésére.

Az otthonban Dr. Peter Paul Ahrens szívesen állt össze egy pár kép erejéig az egyik önkéntessel, Pótor Eszterrel és Totoval a Kelet-Magyarország kisállat szépségversenyének győzteseivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában