Helyi közélet

2015.05.17. 12:05

Baktalórántházi családi nap

Baktalórántháza -Szombaton, a baktalórántházi tűzoltópályán rendezték meg második alkalommal a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség családi napját, amelyen hatvanöt felnőtt és nyolcvanöt gyermek vett részt.

Baktalórántháza -Szombaton, a baktalórántházi tűzoltópályán rendezték meg második alkalommal a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség családi napját, amelyen hatvanöt felnőtt és nyolcvanöt gyermek vett részt. A rendezvényt színesítette a pónifogat, a "tűzoltótrabant", az ugrálóvár, a rajz- és a vödörfecskendő verseny, valamint a felnőtt kispályás focibajnokság.

Minden gyermek ajándékot kapott és nem maradt el a babgulyás sem. A családi napon a versenyszámok eredményhirdetésén a legjobbaknak Kovács Miklós tű. alezredes, a mátészalkai katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, a mátészalkai tűzoltóparancsnok és Hanusi Péter, Mátészalka polgármestere adta át a díjakat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában