Helyi közélet

2015.05.04. 11:05

Ezek a cikkek pörögtek áprilisban

Már csak egy hónapot kell kibírni és itt a nyár! Mielőtt azonban belevetnénk magunkat a kellemes májusi időbe, nézzük át gyorsan milyen fontos események történtek a megyében az elmúlt hónapban.

Már csak egy hónapot kell kibírni és itt a nyár! Mielőtt azonban belevetnénk magunkat a kellemes májusi időbe, nézzük át gyorsan milyen fontos események történtek a megyében az elmúlt hónapban.

Kettészakadt a kisbusszal ütköző motor a Sóstón

Egy napon belül a harmadik közlekedési baleset történt a Sóstó közelében. Ezúttal egy motor ütközött egy kisbusszal a felüljárón.


Mint arról már beszámoltunk, tragédia történt egy kisvárdai kollégiumban péntek este.


Kiszabadították a kislétai rab kislányt

Legalább egy éven át tartotta éjszaka, majd délutánonként is bezárva 11 éves lányát egy kislétai pár. A gyereket a zsaruk szabadították ki zárkájából, amelynek berendezése egy bili és egy matrac volt.


Nem fogod elhinni, hogy mit találtunk Nyíregyházáról a Google térképen

A Google térkép utcanézetében böngésztünk, amikor találtunk valami egészen elképesztő dolgot. Kattintás után Te is megnézheted! Ez a kép az egész világnézetedet meg fogja változtatni!


A rendőrök egy családi házban csaptak le két feltételezett kábítószer kereskedőre

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2015. április 8-án délután Nyíregyházán egy családi házban csaptak le két feltételezett kábítószer kereskedőre.


A nők lerajzolták, hogy számukra milyen az ideális pénisz

A teszt csak egy dolgot bizonyított be, mégpedig azt, hogy ideális pénisz nem létezik, mindenki másra vágyik. Nem csak a méretben, a formában sem értenek egyet a hölgyek. Induljon a kolbászfesztivál!


Körözött luxusautókat foglaltak le

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói 2015. április 16-án a kisvárdai és a záhonyi rendőrökkel közösen egyszerre három helyszínen tartottak házkutatást Kisvárdán.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában