Helyi közélet

2015.05.18. 08:58

Hajnali verekedés Nyíregyházán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Gábor 29 éves és M. Zoltán 24 éves nyíregyházi lakosok, valamint I. Sándor 46 éves geszterédi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2015. május 17-én 4 óra 30 perckor, az egyik nyíregyházi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett és összeverekedett. A rendőrök a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2015. május 17-én Nyíregyháza belterületén elfogták V. Zsolt 38 éves gávavencsellői lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság magánlaksértés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. László 40 éves és egy 16 éves szorgalmatosi lakosok, valamint egy 15 éves tiszalöki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és két fiatalkorú társa 2015. május 17-én 3 óra 30 perckor Tiszavasvári belterületén egy parkolóban szóváltásba keveredett egy 22 éves helybeli férfival, akit közösen bántalmaztak. A rendőrség a háromfős társaság tagjait elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában