Helyi közélet

2015.05.14. 10:06

Kitettek magukért a fehérgyarmati Bárdos-iskola diákjai

Fehérgyarmat - Szép sikereket értek el a fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.

Fehérgyarmat - Szép sikereket értek el a fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Herman Ottó Tagintézményében szervezett „Szépen, helyesen, magyarul” megyei helyesírási versenyen a második évfolyamos gyermekek közül második helyezést ért el Márton Annamária 2. osztályos tanuló, felkészítő nevelője Kovács Róbertné.

Az iskolánk nagykórusa az Éneklő Ifjúság minősítő hangversenyén vett részt, ahol „Arany diplomával” minősítést szereztek. Karvezetőjük Asztalosné Szűcs Edina, zongorakísérőjük Dobosné Szük Beáta.

A Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen hatodik helyezett lett Csorba Fanni a nyolcadik évfolyamban, Seres Gézáné tanítványa, míg nyolcadik helyen végzett Kovács Kincső a hetedik évfolyamban, felkészítője Szárazné Szabó Marianna.

Szolnokon rendezték meg a Curie Környezetvédelmi Emlékverseny országos döntőjét, ahová iskolánkból két csapat jutott be. A 3-4. osztályosok versenyében első lett a Kovács Máté, Somlyai Róbert, Varga Eszter alkotta csapat. Negyedik helyen zárt Esze Rita, Gondi Viktória, Zámbori Dorka triója. Felkészítő tanítójuk Lakatos Ildikó.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában