Helyi közélet

2015.05.27. 15:04

Közlemény - Forgalmi rend változás

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. lakossági kérésre egyirányusította az Árpád és Toldi utcák Széchenyi utca és Kiss Ernő utca közötti szakaszait.

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. lakossági kérésre egyirányusította az Árpád és Toldi utcák Széchenyi utca és Kiss Ernő utca közötti szakaszait. Az Árpád utcán a kötelező haladás iránya a Széchenyi utca felől a Kiss Ernő utca irányába, a Toldi utcán a Kiss Ernő utca felől a Széchenyi utca irányába változott. A lakosság azért kérte a forgalmi rend módosítását, mert az útszélén parkoló autók ellehetetlenítették a járművek kétirányú közlekedését.

A Toldi utcán mindössze egy rövid szakasz, a Cégbíróság előtti útrészlet marad kétirányú, ahol a parkolás tilos. A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai a forgalomszabályozást megelőzően lakossági fórumon egyeztettek a helyiekkel, akik támogatták a változtatásokat.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen vezessenek!

- NYÍRVV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában