Helyi közélet

2015.05.28. 11:40

Magánlaksértés Nyírbátorban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 27-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 27-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. Sándor 42 éves rudabányai lakos ellen. A férfit 2015. május 27-én korábbi élettársa tetten érte, hogy nyírbátori háza pincéjébe tudta és beleegyezése nélkül bement és ott töltötte az éjszakát. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Lajos 26 éves, B. Gábor 31 éves nyíregyházi, valamint B. László 33 éves tiszanagyfalui lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. május 26-án 23 óra körüli időben lopási szándékkal bemásztak egy nyíregyházi telephelyre, ahol a biztonsági szolgálat munkatársai megzavarták őket, így zsákmány nélkül elmenekültek. A rendőrség a bejelentést követően az egyik feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogta, társait beazonosította és előállította.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában