Helyi közélet

2015.05.16. 12:38

Megkérdeztük: Ön hogyan rendelkezik adójának egy százalékával?

Nyíregyháza – Nagyon szeretem az állatokat, van két kutyám, több macskám is, így mindenképpen az állatok segítésére ajánlanám fel az adóm 1%-át – felelte kérdésünkre a tiszavasvári Gombás Henrietta.

Nyíregyháza – Nagyon szeretem az állatokat, van két kutyám, több macskám is, így mindenképpen az állatok segítésére ajánlanám fel az adóm 1%-át – felelte kérdésünkre a tiszavasvári Gombás Henrietta. – Amennyiben lehetőségem lesz rá, olyan nőkön és gyerekeken szeretnék segíteni, akiknek az életét megnehezíti a családon belüli erőszak – válaszolta a nyíregyházi Kristóf Sándorné.

– A Szent Tamás Alapítványnak adományozok egy bizonyos összeget, régebben gyűjtenek már az ikonosztázionra, amihez még néhány kép hiányzik – említette Mihály Andrásné.

– A szüleim mindig a Kölcsey Ferenc Gimnáziumnak és a Kazinczy Ferenc Általános Iskolának adják az összeget, ahová a testvérem és én is járunk, ezt programok szervezésére, valamint az eszközök korszerűsítésére fordítják – mondta el a megyeszékhelyen élő Ilyés Kinga.

– Az iskolámat, a Vasvári Pál Gimnáziumot és a görögkatolikus templomot támogatjuk a családommal – tette hozzá Kinga barátnője, Pristyák Bettina.

– Édesanyám az Állatbarát Alapítványnak adakozik, amit a későbbiekben én is folytatni szeretnék, továbbá az iskolámat is támogatnám – felelte a Nyíregyházán élő Bári Péter.

KM-KZS

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában