Helyi közélet

2015.05.16. 11:02

Újabb gépkocsifeltörőket fogtak el Nyíregyházán

Nyíregyháza - A gyanúsítottak összesen tíz személygépkocsit törtek fel, melyekből főként az utastérben hagyott tárgyakat tulajdonították el.

Nyíregyháza - A gyanúsítottak összesen tíz személygépkocsit törtek fel, melyekből főként az utastérben hagyott tárgyakat tulajdonították el.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves és egy 17 éves nyíregyházi, valamint egy 17 éves demecseri lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a három fiatal 2015. május 1-je és 5-e között Nyíregyháza belterületén összesen tíz személygépkocsit tört fel.

Az utastérben hagyott tárgyakat, például navigációs készüléket, napszemüveget, telefontöltőt, esetenként pedig az autórádiót vagy a beépített hangszórókat tulajdonították el.

Volt olyan autó is, amit megpróbáltak elvinni, de nem jártak sikerrel. A feltételezett elkövetőket május 13-án, illetve 14-én fogták el a nyíregyházi rendőrök. A fiatalokat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A gyanúsításban szereplő bűncselekmények száma az eljárás során várhatóan tovább bővül.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában