Helyi közélet

2015.06.11. 18:29

Birtokukba vették a rétet

Nyírbátor - Színpadi produkciók és kiegészítő programok várták a kicsiket és nagyokat a Papok rétjén.

Nyírbátor - Színpadi produkciók és kiegészítő programok várták a kicsiket és nagyokat a Papok rétjén.

Az önkormányzat 26. alkalommal köszöntötte a település kis lakóit a városi gyermeknapi ünnepségen, a helyszín a hagyományoknak megfelelően az idén is a Papok rétje volt.

Babaházat oltottak

Kora délutántól késő estig változatos és minden korosztály számára érdekes programok várták az érdeklődőket. A Bátor Mazsorett Együttes látványos és színvonalas bemutatója, valamint Máté Antal szavai nyitották meg a rendezvényt.

Színpadra léptek a nyírbátori óvodások és általános iskolások csoportjai néptánccal és modern táncokkal. Osztatlan sikert aratott a gyerekek és felnőttek körében egyaránt a NAV munkatársainak kutyás bemutatója Nika kutyával a főszerepben. Ugyancsak belopta magát a közönség szívébe a Nyírbátori Tűzmanók ovis tűzoltó egysége, amikor eloltották a lángoló babaházat. A színpadi produkciók mellett kiegészítő programok közül is választhattak a gyerekek: volt bábszínház, óriásbuborék-készítés, népi játszótér, arcfestés, gyékényfonás, gyöngyözés és lovaglás is.

A nyírbátori civil egyesületek finom falatokkal és frissítőkkel várták a gyermeknap résztvevőit, a rendezvényt a népszerű Alma együttes nagy sikerű koncertje zárta.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában