Helyi közélet

2015.06.30. 09:02

Bottal esett neki Kisvárdán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. József 56 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. június 29-én Kisvárda belterületén szóváltásba keveredett egy 57 éves helyi lakossal, akit ezt követően egy bottal bántalmazott. A rendőrök a bejelentést követően H. Józsefet elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. június 29-én Vásárosnamény belterületén elfogtak egy 16 éves nyíregyházi lakost. A fiú ellen a Nyíregyházi Törvényszék körözést adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a fiatalt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2015. június 29-én őrizetbe vették T. Tamás 21 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában