Helyi közélet

2015.06.13. 12:19

Kitárják a zeneiskolát: várják a felvételizőket

Nyíregyháza - Kicsöngettek, kezdődik a vakáció. Mindeközben épp most pezsdül meg az élet a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában.

Nyíregyháza - Kicsöngettek, kezdődik a vakáció. Mindeközben épp most pezsdül meg az élet a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában.

– Az iskola a gyermekeknek a hangszer-ország birodalmát jelenti, ahol a tanulók életkori sajátosságait figyelembe véve változatos zenei foglalkozásokat kínálnak. Első lépésként a kiváló pedagógusok felmérik a jelentkezők adottságát és ez alapján ajánlanak olyan lehetőségeket, amelyek mindenkinek örömteli zenetanulást jelentenek. Nem pusztán a hangszeres tanulmányok magas szintű biztosítása a cél, hanem a hangverseny-látogató közönség nevelése is – jelentette ki Tamás Attila iskolaigazgató.

A hangszeres szakokra jelentkezők kiválasztásánál az alkati szempontok is szerepet játszanak. A felvételi meghallgatás helye és ideje: Vikár-iskola, Nyíregyháza, Kürt utca 5-11., tel.: 42/504-346, www.vikarzeneiskola.hu, június 16., kedd, 14-18 óráig. A meghallgatásra jelentkezők vigyék magukkal a diákigazolványukat! A felvételt nyert tanulók névsora június 30-tól tekinthető meg az iskola honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában