Helyi közélet

2015.06.01. 13:53

„Közlekedik a család” megyei döntője Nyíregyházán

Nyíregyháza - A verseny két napja alatt összesen 72 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző feladatsorokban.

Nyíregyháza - A verseny két napja alatt összesen 72 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző feladatsorokban.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2015. május 30-31-én Nyíregyházán, egy bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedő megyei fordulóját. Az országos kezdeményezésű közlekedésbiztonsági verseny legfőbb célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben felhívják a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára, közösségnevelő hatására.

A verseny két napja alatt összesen 72 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző feladatsorokban. A versenyen a harmadik helyezést a nyíregyházi Vajda család érte el, második helyezett a szintén nyíregyházi Szakács család lett. Legeredményesebben a nyírcsaholyi Fedecsku család szerepelt, akik a 2015. június 21-én az országos döntőn képviselhetik megyénket, melyet a mogyoródi Hungaroringen rendeznek meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában