Helyi közélet

2015.06.27. 13:05

Lezárt ügy: rablás Besenyődön

Besenyőd - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse vádemelést javasol a gyanúsítottak ellen.

Besenyőd - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse vádemelést javasol a gyanúsítottak ellen.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Gyula 38 éves és B. Attila 26 éves besenyődi lakosok ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a férfiak 2015. április 29-én egy besenyődi kocsmában együtt italoztak egy 64 éves leveleki lakossal, majd miután távoztak a sörözőből, pénzt követeltek tőle. Mivel a sértett kérésüknek nem tett eleget, a férfiak lefogták, zsebeit átkutatták, ahonnan mobiltelefont és készpénzt tulajdonítottak el, majd elmenekültek a helyszínről. A baktalórántházi rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Egyikük lakásán tartott házkutatás során az eltulajdonított készpénzt megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában