Helyi közélet

2015.06.17. 08:48

Megkérdeztük: Megviseli az időjárás-változás?

Nyíregyháza - <strong><span class="namen">Anda Zsanett </span>íg</strong>y válaszolt: – Klímás helyiségben dolgozom, így nem viselt meg a kánikula. Délután viszont, amikor az autómmal ácsorogtam a forgalmi dugóban, pokoli volt a benzingőzös hőség.

Nyíregyháza - Anda Zsanett így válaszolt: – Klímás helyiségben dolgozom, így nem viselt meg a kánikula. Délután viszont, amikor az autómmal ácsorogtam a forgalmi dugóban, pokoli volt a benzingőzös hőség.

Péter Pál a szabadban dolgozik. – Tikkasztó hőségben nehéz a munka, de hol van manapság olyan kőműves, festő-mázoló munkahely, ahol 11-től délutánig a hűvösben hűsölhet az ember? Mese nincs, ha esik, ha süt, menni és tenni kell! – válaszolta.

Almási Szabolcs oktatóként keresi a kenyerét. – Az időjárás-változás főleg az idősebbeket és a betegeket viseli meg, figyeljünk oda rájuk! – tanácsolta a nemzet napszámosa.

Tóthné Máté Beáta elmondta: a klíma „gyógyír” az allergiájára, de a migrénje sajnos sok fejfájást okoz neki.

Kanalas Ferenc és Russzó Lajos értetlenül állnak a „megbolondult”, szeszélyes időjárás előtt, ami rányomja bélyegét a közérzetükre is.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában