Helyi közélet

2015.06.12. 07:37

Megkérdeztük: Ön adna szállást idegeneknek?

Nyíregyháza - <span class="namen">Dévai Eszter</span> számára nem ismeretlen a kanapészörf kifejezés. – Amikor Budapesten éltem, többször fogadtam be külföldi turistákat, sőt, ki is próbáltam a couchsurfinget, amikor Belgiumban és Angliában jártam.

Nyíregyháza - Dévai Eszter számára nem ismeretlen a kanapészörf kifejezés. – Amikor Budapesten éltem, többször fogadtam be külföldi turistákat, sőt, ki is próbáltam a couchsurfinget, amikor Belgiumban és Angliában jártam. – Most hallottam először a dologról, de nagyon jó ötletnek tűnik – jegyezte meg Varga Zsolt „Zsubi”, aki eldöntötte: ő is kipróbálja a kanapészörföt. 

Vigh József már nem volt ilyen nyitott arra, hogy idegen embereket engedjen be a házába. – Nemhogy egy ismeretlent, még albérlőt sem fogadnék! – jelentette ki az egyedül élő férfi.

Papp Rajmund a fiatalok lelkesedével ismerkedett a kanapészörffel. – Nekem bejön a gondolat… persze attól függ, ki keres szállást nálam. Lányokat szívesen látnék vendégül – tette hozzá nevetve a nyíregyházi fiú.

– Nem vagyok diszkriminatív, de az biztos, hogy megnézném, kit engedek be az otthonomba. Ha szimpatikus az utazó, nincs akadálya – válaszolta Farkas Máté.

– Ma már nem csak a fiatalok, az idősebbek is utazgatnak. Ha lenne nálam hely, szívesen segítenék a turistáknak – vélte Montvai Lászlóné.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában