Helyi közélet

2015.06.02. 08:08

Megkérdeztük: Ön hogyan töltötte gyermekként a nyári szünetet?

Nyíregyháza – Mindig máshogy teltek a nyári szüneteim, de főként táborokban, például úszótáborban, ahová akkoriban sokkal többen jártak, ezért imádtam ott lenni – válaszolta kérdésünkre a máriapócsi <span class="namen">Kiss Virág.</span>

Nyíregyháza – Mindig máshogy teltek a nyári szüneteim, de főként táborokban, például úszótáborban, ahová akkoriban sokkal többen jártak, ezért imádtam ott lenni – válaszolta kérdésünkre a máriapócsi Kiss Virág.

– Minden nyáron a Tókuckóban voltam, ami Sóstón az állatkert mellett található, ahol kézműves programok voltak, trambulin és játszótér – felelte a nyíregyházi Vida Franciska.

– Tiszacsegén nyaraltunk a családdal, valamint az iskolával is többször voltam többhetes programokon, például Szigligeten is – nyilatkozta a megyeszékhelyen élő Bernyiscsek Fruzsina.

– Kiskoromban nagyrészt lovastáborban, állatkerti táborban voltam, továbbá apukámmal töltök nyaranta egy hetet – tette hozzá Fruzsina barátnője, Nagy Dóra Felícia.

– Nagyon vártam a júniust, hogy egész nyáron a nővéremmel és az unokatestvéreimmel lehessek, akik vigyáztak ránk, mert a szüleink sokat dolgoztak – tudtuk meg a leveleki Góczi Dávidtól.

– Legtöbbször a nagyszüleimnél voltam gyermekként, valamint gazdálkodók voltunk, így besegítettem a munkálatokba. Manapság pedig az unokáimmal töltöm minden szabadidőmet – árulta el a Nyíregyházán élő Szekeresné Juhász Veronika.

KM-KZS

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában