Helyi közélet

2015.06.16. 08:38

Megkérdeztük: Ön szerint milyen veszélyek leselkednek nyáron a gyerekekre?

Nyíregyháza - <span class="namen">Fridrik Noémi</span> gyakran nekivág a városnak a két és fél hónapos kislányával, de tűző napra sohasem viszi. – A szomjúság oltására a legjobb az anyatej, s a pici mindig jelzi, ha melege van, vagy ha fázik – osztotta meg tapasztalatait az első gyermekét nevelő anyuka.

Nyíregyháza - Fridrik Noémi gyakran nekivág a városnak a két és fél hónapos kislányával, de tűző napra sohasem viszi. – A szomjúság oltására a legjobb az anyatej, s a pici mindig jelzi, ha melege van, vagy ha fázik – osztotta meg tapasztalatait az első gyermekét nevelő anyuka.

Molnár Elli a Tisza veszélyeitől óvná a gyermekeket. – Én is szeretem a folyót, szép a táj, kellemes a víz, de nem árt az óvatosság, s az örvényeket jobb elkerülni – mondta el.

Burik Ádám szintén a strandolás veszélyeire figyelmeztet. – A mély víztől és az erős napfénytől mindenképpen óvni kell a kicsiket. És sajnos a világháló is tele van gyermekeltűnésekről szóló hírekkel – sorolta.

Petrikovics András szerint ma egy kicsit ezt is túllihegjük, mint mindent. – Bennünket egy kulccsal a nyakunkban szélnek eresztettek. Bandáztunk, csatangoltunk, de soha nem lett komolyabb baj – mesélte.

Szigetfalvi Jánosné a legkisebb unokával járta a várost a szünidő első napján. – Egy ilyen mozgékony gyerekre oda kell figyelni, nehogy kiszaladjon az útra – nyilatkozta.

Nagy Orsolya az édesanyjánál vendégeskedett Nyíregyházán a családjával. – Az én gyermekemet valahogy nem fogja a nap, s mivel a krémeket se szereti, vigyázni kell a leégéssel – adta tudtul.

KM-MJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában