Helyi közélet

2015.06.30. 11:12

Nem playback volt, csak fél-playback, de kárpótolja a nyíregyháziakat

Nyíregyháza - Szerettük volna a nézők és a rendezvénynek helyet adó kulturális központ után a harmadik érintett felet is megszólaltatni a Bereczki-koncerttel kapcsolatban.

Nyíregyháza - Szerettük volna a nézők és a rendezvénynek helyet adó kulturális központ után a harmadik érintett felet is megszólaltatni a Bereczki-koncerttel kapcsolatban.

– Sajnálatos, hogy számtalan valótlan információ jelent meg a médiában. Elképesztő mindaz, ahogy ez a koncert létrejött. Már megtettük a szükséges jogi lépéseket, de a körülmények tisztázásáig nem kommentálnám, ki miben hibázott – mondta el lapunknak Ferenczi Orsolya, az énekes menedzsere. Hozzátette: a kulturális központ nem Bereczki Zoltánnal kötött szerződést, hanem egy másik szervezőirodával, aki ezután fordult hozzájuk.

Zongorakísérettel soha!

– Bereczki Zoltán soha nem veszi félvállról a fellépéseit, ha teheti, 20–30 perccel többet énekel, mint amennyire szerződött. Múlt hét szerdán azonban nem mondhattuk le a TV2-nél előre leegyeztetett programot – utalt a 18 perces késésre a menedzser.

– Ez a másik szervezőiroda úgy adta el az előadást, hogy zongorán kísérik majd az énekest, ami azért is képtelenség, mert Bereczki Zoltán soha nem lépett fel zongorakísérettel, s ilyen színpadi adottságok mellett nem is szívesen vállal egymaga előadást, hanem viszi magával a zenekarát. Ráadásul életében nem adott playback műsort, ezúttal is fél-playbackről volt szó. Sajnos, az a bizonyos szervező egyébként meg sem jelent a helyszínen a fellépés előtt – jegyezte meg Ferenczi Orsolya.

A művész azonnal lemondott a fellépti díjáról, s a szervezőiroda is visszautalta az összeg rá eső részét.

– A művelődési ház munkatársának már másnap elmondtam, hogy kárpótolni fogjuk a közönséget, s adunk egy koncertet Nyíregyházán, amelyre minden olyan nézőt meghívunk ingyen, akik jegyet váltottak június 24-ére. Ez egy élő koncert lesz zenekarral, amelyre valamikor július elején kerítenénk sort a Buszacsában.

KM-MJ


Az énekes menedzsere keresett meg bennünket, és elmondta, a kialakult helyzetben ők ugyanolyan áldozatok voltak, mint a koncertre belépőt váltó közönség. tovább »

Csalódottságát fejezte ki több olvasónk, miután a Váci Mihály Kulturális Központban június 19-ére meghirdetett koncertről Bereczki Zoltán nem egyszerűen csak elkésett, de 40–45 perces, playback-ről megtartott előadása után fővárosi fellépésre hivatkozva angolosan távozott. tovább »

Önálló esttel lépett a VMKK közönsége elé a népszerű musical színész énekes Bereczki Zoltán, hogy a legnépszerűbb dalokkal szórakoztassa Nyíregyháza zenekedvelő közönségét. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában