Helyi közélet

2015.06.23. 16:49

Sérültek, totálkár, áramszünet a mátészalkai karambol nyomán

Mátészalka - Két személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, ami kedd délután történt Mátészalkán a Zöldfa utca és a 471-es út kereszteződésében.

Mátészalka - Két személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, ami kedd délután történt Mátészalkán a Zöldfa utca és a 471-es út kereszteződésében.A helyszíni információ szerint egy román rendszámú Fiat tartott Mátészalka belvárosa felé kedd délután a 471-es úton. A Ford Escort úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton haladó autónak, azt oldalba találta, és a megpördülő Fiat egy villanyoszlopnak csapódott. A karambolban ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A Ford totálkárosra tört, és a megsérült oszlop miatt a környéken áramszünet van. A rendőrség eljárás keretében vizsgálja a felelősség kérdését. A műszaki mentéshez szükség volt a helyi tűzoltók riasztására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában